ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΟΛΙΝ ΠΥΡΓΟΥ

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΠΥΡΓΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΑΟΛΙΝ

Ο Σιφού μας στην αξιολόγηση τoυ ΑΝΕΜΟΥ

Στην Αθήνα βρέθηκε ο Δάσκαλος του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Πύργου, Καπατσούλιας Παναγιώτης, για να παρευρεθεί ως τακτικό μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης, στη τελευταία σύνοδο αξιολόγησης του έτους, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στη λέσχη της Ο.Α.Σ.Κ.Φ.Η. «ΑΝΕΜΟΣ» του ΠΟΚΕΣΑ.

Ο Σιφού Καπατσούλιας Παναγιώτης, κλήθηκε από τον επικεφαλής της επιτροπής Αξιολόγησης και Διευθυντή του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας, Δάσκαλο Κατακαλαίο Δημήτρη και μαζί με τα Μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης του ΕΠΟΚΕΣ, Κοκκάλα Λάμπρο, Σταυράκο Μάριο και Σταυρίδου Αλεξάνδρα, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, ολοκλήρωσαν το πρωί του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου, 2016, την τελευταία Αξιολογητική Περίοδο του έτους 2016, υπό την γενική εποπτεία του Δασκάλου Σταυρίδη Ιορδάνη, ιδρυτής και διευθυντής του [ΕΠΟΚΕΣ].Οι μικροί σπουδαστές και οι σπουδάστριες του «ΑΝΕΜΟΥ», που είχαν δηλώσει την επιθυμία να συμμετέχουν σε αυτή την Αξιολόγηση, συγκεντρώθηκαν στη λέσχη του Κέντρου για να αξιολογηθούν, σύμφωνα με τους κανονισμούς και την ύλη του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν, του Επίσημου φορέα του Σαολίν στην Ελλάδα.

Η Σύνοδος Αξιολόγησης, είναι μέρος της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Σαολίν και για το λόγο αυτό έχει σημαίνουσα βαρύτητα, αφού προσδίδει εγκυρότητα στη συστηματική μελέτη της Πολιτιστικής Κουλτούρας του Σαολίν και ανυψώνει το επίπεδο στις τεχνικές και τη θεωρία των πολεμικών τεχνών του Σαολίν. Η διαδικασία και τα κριτήρια των Αξιολογήσεων είναι βάσει του Ελληνικού Συστήματος Αξιολόγησης & Πιστοποίησης Σαολίν Κουνγκ Φου Ντουάν Ουέϊ [κιν.: Xīlà Shǎolín Gōngfū Duànwèizhì 希腊少林功夫段位制], που έχει συσταθεί ειδικά από το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν [ΕΠΟΚΕΣ].


Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, 2016, ο Σιφού Καπατσούλιας Παναγιώτης παρευρέθη στην εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ Φου, στο Κλειστό Γήπεδο Βαρέων Αθλημάτων, στα Άνω Λιόσια.
Περισσότερα Νέα