ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΟΛΙΝ ΠΥΡΓΟΥ

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΠΥΡΓΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΑΟΛΙΝ

Το ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ στη Νεμέα

Στη Νεμέα, βρέθηκαν οι δάσκαλοι του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Πύργου, Καπατσούλιας Παναγιώτης - Σι Μιάο Γιν [κιν.: shìmiàoyīn 释妙音] και Αλτάνης Θεόδωρος - Σι Μιάο Τζου [κιν.: shìmiàojù 释妙钜], για να παρευρεθούν με Μέλη της ομάδας επίδειξης του κέντρου, στο 4ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Νεμέας «ΛΕΩΝ», την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015.

Το Φεστιβάλ διοργάνωσε για 4η συνεχόμενη χρονιά, το Πολιτιστικό Σωματείο Μάχιμος Λέων και ο Δήμος Νεμέας, με τη στήριξη της τοπικής κοινότητας. Το Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Νεμέας «ΛΕΩΝ», τελεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών και αποτελεί πλέον θεσμό, στα πολιτιστικά δρώμενα της Πελοποννήσου.Στην ομάδα επίδειξης του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ, συμμετείχαν οι σπουδαστές Κωστόπουλος Νικόλαος, Κωστόπουλος Ανδρέας, Τσιπολίτης Άγγελος, Μαλεβίτης Δημήτριος, Μαλεβίτης Θάνος και οι σπουδάστριες Κωστοπούλου Μαριάννα, Αλτάνη Φιλίτσα, Θεοδωροπούλου Αναστασία, Καλογεροπούλου Δήμητρα, Τσιπολίτη Γωγώ, Αθανασοπούλου Μαρίσια οι οποίοι παρουσίασαν ένα εξαιρετικό θέαμα, παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου, οι οποίοι χειροκροτήθηκαν από το κοινό και από τους άλλους δασκάλους.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν περισσότεροι από 30 σύλλογοι από όλη την επικράτεια, εκπροσωπώντας διάφορα είδη πολεμικών τεχνών.

Φωτογραφίες του άρθρου: Το ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ στη Νεμέα
Σαολίν Κουνγκ Φου | Το ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ στη ΝεμέαΠερισσότερα Νέα