ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΟΛΙΝ ΠΥΡΓΟΥ

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΠΥΡΓΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΑΟΛΙΝ

Ο Φοίνκας Στη Κοπή Πίτας Της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ.

Στη κοπή της πίτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού - Κουνγκ Φου, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, 2017, παρευρέθηκε ο Δάσκαλος του ©Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Πύργου, Καπατσούλιας Παναγιώτης. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η τελετή για την κοπή πίτας συνιστά σημείο αναφοράς για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ. με παρούσα σύσσωμη την αθλητική οικογένεια, παλιούς και νέους φίλους αλλά και εκπροσώπους των σωματείων-μελών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου της Ομοσπονδίας, κου Λάμπρου Σταμούλη, που ευχήθηκε σε όλους, καλή χρονιά και συνεχάρη όλα τα μέλη των επιτροπών που συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθούν όλες οι εκδηλώσεις με επιτυχία το προηγούμενο έτος.Αφού ολοκληρώθηκε η βράβευση αθλητών, αθλητριών και παραγόντων, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2017 για το ΔΣ, με τυχερό τον κ. Παπαχρήστου Χρήστο.

Στη συνέχεια μοιράστηκαν τα κομμάτια σε όλους τους παρευρισκόμενους με το φετινό φλουρί να βρίσκεται στο κομμάτι του Γενικού Διευθυντή του ΕΠΟΚΕΣ, Δασκάλου Σταυρίδη Ιορδάνη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος.

Φωτογραφίες του άρθρου: Ο Φοίνκας Στη Κοπή Πίτας Της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ.
Σαολίν Κουνγκ Φου | Ο Φοίνκας Στη Κοπή Πίτας Της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ.Περισσότερα Νέα