ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΟΛΙΝ ΠΥΡΓΟΥ

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΠΥΡΓΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΑΟΛΙΝ

Κρατικά Διπλώματα Μαύρης Ζώνης

Ακόμη μια μεγάλη ημέρα για τo Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν Πύργου - «Φοίνικας», ήταν η Κυριακή 2 Ιουλίου 2017, όπου με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Αναγνωρισμένων από το Ελληνικό Κράτος Διπλωμάτων Ντουάν, της Ομοσπονδίας Γου Σου - Κουνγκ Φου, από τον Πρόεδρο του ΕΠΟΚΕΣ, κ. Σταυρίδη Ιορδάνη. Οι τελειόφοιτες Σπουδάστριες Αλτάνη Φιλίτσα, Θεοδωροπούλου Αναστασία και Κωστοπούλου Μαριάννα παρέλαβαν τους τίτλους προόδου και τα πτυχία απόδοσης Μαύρης Ζώνης στο Σαολίν Κουνγκ Φου από τον Πρόεδρο του ΕΠΟΚΕΣ, κ. Σταυρίδη Ιορδάνη.

Ο κύριος Σταυρίδης κατά την απονομή των πτυχίων ευχήθηκε καλή συνέχεια, καλή σταδιοδρομία και υγιή διάδοση του Πολιτισμού του Σαολίν. 

Όταν μεγαλώνει η οικογένεια του Σαολίν, μαζί της μεγαλώνει και η ελπίδα για την ορθή διάδοση του Αληθινού πνεύματος των τεχνών του. Είμαστε όλοι ιδιαίτερα χαρούμενοι και συγκινημένοι με την υποδειγματική παρουσία των κοριτσιών μας, όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση, το ΕΠΟΚΕΣ και το Δάσκαλο μας Σταυρίδη Ιορδάνη, την Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ. και τον Πρόεδρο κύριο Σταμούλη για αυτή τους την εμπιστοσύνη και τη στήριξη. Δήλωσε ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κύριος Κωστόπουλος Ανδρέας.

Είμαι υπερήφανος για τα 3 κορίτσια του Κέντρου Σαολίν του Πύργου. Είναι οι πρώτες με Κρατικά Διπλώματα Μαύρης Ζώνης και είναι εκείνες που απέδειξαν πως με σοβαρή δουλειά και αγάπη σε αυτό που κάνεις μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Εύχομαι να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια τους στο μεγάλο ταξίδι που λέγεται Πολιτισμός Σαολίν γιατί ουσιαστικά αυτή τους η περιπλάνηση μόλις άρχισε. Ευχαριστώ πολύ τους Δασκάλους μας Κύριο Σταυρίδη Ιορδάνη και Κύριο Κατακαλαίο Δημήτρη, το δάσκαλο Κοκκάλα Λάμπρο και τη Δασκάλα Σταυρίδου Αλεξάνδρα για την υπομονή τους και την στήριξη τους, σε αυτή τη προσπάθεια που κάνουμε τα τελευταία χρόνια.. Δήλωσε ο Δάσκαλος Καπατσούλιας Παναγιώτης.

Φωτογραφίες του άρθρου: Κρατικά Διπλώματα Μαύρης Ζώνης
Σαολίν Κουνγκ Φου | Κρατικά Διπλώματα Μαύρης ΖώνηςΠερισσότερα Νέα