ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΟΛΙΝ ΠΥΡΓΟΥ

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΠΥΡΓΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΑΟΛΙΝ

Συνάντηση Προσωπικού του ΕΠΟΚΕΣ

Στην λέσχη της Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στην Αρτέμιδα, βρέθηκαν ο Σιφού Καπατσούλιας Παναγιώτης και Αλτάνης Θεόδωρος, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, 2017,γα να συμμετέχουν στην πρώτη Συνέλευση της νέας Ακαδημαϊκής Χρονιάς του διδακτικού προσωπικού του ΕΠΟΚΕΣ. Οι εργασίες της συνάντησης ξεκίνησαν με μια σύντομη αναφορά στο έργο του ΕΠΟΚΕΣ και της διοίκησης κατά το Ακαδημαϊκό έτος 2016- 2017 από τον Γενικό Διευθυντή του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν, κ. Σταυρίδη Ιορδάνη, προς όλους τους παρευρισκόμενους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τη σειρά τους για το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς που όπως φαίνεται ξεκινά πολύ δυναμικά.Βασικά θέματα της ημερησίας ατζέντας ήταν η λήξη της συνεργασίας του ΕΠΟΚΕΣ με το Σωματείο Κόκκινος Φοίνικας και Φίδι & Γερανός και η προσχώρηση νέων μελών και η συνεργασία τους με το ΕΠΟΚΕΣ.

Για την λήξη της συνεργασίας με τα προαναφερθέντα Σωματεία η Διοίκηση, αλλά και όλοι οι Εκπαιδευτικοί του ΕΠΟΚΕΣ, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τους προέδρους, τη διοίκηση και τους δασκάλους, για την πολυετή σύμπνοια και πορεία και εύχονται καλή συνέχεια στα καινούργια τους σχέδια, στην προβολή και την ανάπτυξη των Σκοπών των Σωματείων τους.

Στη συνέχεια εγκρίθηκε με πλήρη συμφωνία η συνεργασία της Πηγής του Νεαρού Δάσους Δάφνης και του δάσκαλου Χου Γε Σουάι με το ΕΠΟΚΕΣ.

Η ένταξη του Κινέζου Δάσκαλου επιτεύχθει μετά από μια σειρά συναντήσεων και συζητήσεων, με παράγοντες της διοίκησης, δίνοντας τη σαφή εικόνα, πως το Σαολίν στην Ελλάδα είναι μια οικογένεια. Ένα αίτημα που είχε διατυπώσει ο Σεβάσμιος Σι Γιουνγκ Σιν, στον δάσκαλο Σι Γιαν Τζουό, το Σεπτέμβριο του 2011, στην συνάντηση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σαολίν στην Ρώμη. Είναι υποχρέωσή μας να φροντίζουμε για την υγιή ανάπτυξη του Πολιτισμού Σαολίν στην Ελλάδα, με ανθρώπου που στηρίζουν πραγματικά και όχι φαινομενικά. Δήλωσε ο Δάσκαλος Γιαν Κουνγκ.

Στη συνέχεια της συνάντησης απαντήθηκαν ερωτήματα των δασκάλων, σχετικά με διαδικαστικά και λειτουργικά θέματα σωματειακού ενδιαφέροντος, συζητήθηκαν οι κοινές τακτικές της πορείας του διδακτικού προσωπικού του ΕΠΟΚΕΣ, με έμφαση στην ενίσχυση του Εκπαιδευτικού πυλώνα και του προγράμματος Κατάρτισης στο χώρο για την Νέα Εκπαιδευτική Χρονιά 2017 – 2018 και η συνέλευση ολοκληρώθηκε με την ευχή του Γενικού Διευθυντή του ΕΠΟΚΕΣ κυρίου Σταυρίδη, για Δημιουργική νέα χρονιά με συνέχιση της ανοδικής πορείας και την ενδυνάμωση της οικογένειας του Σαολίν στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο το κόσμο.
Περισσότερα Νέα