ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΟΛΙΝ ΠΥΡΓΟΥ

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΠΥΡΓΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΑΟΛΙΝ

Πρόσκληση Στο Παγκόσμιο στις Σέρρες

Ο Α.Ο. ΔΙΑΣ Σερρών και ο Γ.Σ. Ερμής Ηράκλειας, προσκάλεσε την Ομάδα του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 [09.00πμ. - 18.00 μμ.] και την Κυριακή 22 [09.00πμ. - 18.00 μμ.] Μαίου 2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών, στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία με τους παραπάνω Συλλόγους, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών και την υποστήριξη του Δήμου Σερρών, να παρουσιάσει τον Πολιτισμό και την Κουλτούρα του Σαολίν.

«Το ©Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν Πύργου έχει πραγματοποιήσει Σειρά επιδεικτικών Εμφανίσεων με Σπουδάστριες και Σπουδαστές, σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια μα σκοπό την ευρύτερη προβολή της Κουλτούρας και της Κληρονομιάς του Παραδοσιακό Σαολίν Κουνγκ Φου και φυσικά με μεγάλη χαρά θα συμμετέχει και φέτος σε αυτό το Φεστιβάλ.» Δήλωσε ο Γ. Γραμματέας του Σωματείου κύριος Κωστόπουλος Ανδρέας.

«Το ©Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν Πύργου ΦΟΙΝΙΚΑΣ, δέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση συμμετοχής σε αυτό το φεστιβάλ. Φυσικά και θα ανταποκριθούμε θετικά και αυτή τη φορά, αφού μας δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσουμε την αυθεντική παράδοση του Σαολίν και τις τέχνες του στο ευρύτερο κοινό», δήλωσε ο Σιφού Καπατσούλιας Παναγιώτης – Σι Μιάο Γιν [κιν.: shìmiàoyīn 释妙音 - 6ο Ντουάν Ουέϊ Ανώτερου Επιπέδου], υπεύθυνος διδασκαλίας του Σαολίν Κουνγκ Φου του Κέντρου.

Φωτογραφίες του άρθρου: Πρόσκληση Στο Παγκόσμιο στις Σέρρες
Σαολίν Κουνγκ Φου | Πρόσκληση Στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ στις ΣέρρεςΠερισσότερα Νέα