ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΟΛΙΝ ΠΥΡΓΟΥ

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΠΥΡΓΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΑΟΛΙΝ

Επιτυχία του Φοίνικα στο 2ο Παγκόσμιο

Με μετάλλια και εμπειρία επέστρεψε η ομάδα επίδειξης του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Πύργου - «Φοίνικας», από το 2ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών στις Σέρρες. Το Φεστιβάλ που διοργάνωσαν διοργάνωσαν ο Α.Ο. ΔΙΑΣ Σερρών και ο Γ.Σ Ερμής Ηράκλειας πραγματοποιήθηκε στις 6 και 7 Μαίου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών, στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων, με την υποστήριξη του Δήμου Σερρών.

Στη διοργάνωση αυτή συμμετείχαν περίπου 600 αθλητές και αθλήτριες από 80 συλλόγους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με την συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου να είναι πολύ μεγάλη. Το ΚΕ.ΠΟ.Σ.Α.Π. συμμετείχε με 7 σποδαστές και σπουδάστριες οι οποίοι παρουσίασαν μια σειρά από άοπλε και ένοπλες δεξιότητες του Σαολίν και τιμήθηκαν με ανάλογα μετάλλια. Αναλυτικά:

1. Κωστοπούλου Μαριάννα Χρυσό μετάλλιο
2. Θεοδωροπούλου Αναστασία Χρυσό μετάλλιο
3. Καλογεροπούλου Δήμητρα Χάλκινο μετάλλιο
4. Λιαροπούλου Δώρα Χάλκινο μετάλλιο
5. Μαλεβίτης Δημήτρης Ασημένιο μετάλλιο
6. Αλτάνη Φιλίτσα, Ασημένιο μετάλλιο & Χάλκινο μετάλλιο.

Η ομάδα Σαολίν Ρόου Τσουάν με επικεφαλής το δάσκαλο Αλτάνη Θεόδωρο και τους Σπουδαστές Μαλεβίτη και τις Σπουδάστριες Κατσαρού Σοφία και Λιαροπούλου Δώρα, τιμήθηκε για την εκτέλεση Ρόου Γκονγκ, με χρυσό μετάλλιο στα μαλακά στυλ.

Ο Δάσκαλος του ΚΕ.ΠΟ.Σ.Α.Π. Καπατσούλιας Παναγιώτης δήλωσε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των Σπουδαστών του Σωματείου και τόνισε πως η συμμέτοχη σε αυτό το παγκόσμιο φεστιβάλ, έδειξε ότι η ομάδα του ΚΕ.ΠΟ.Σ.Α., είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π.Τ. ευχαρίστησε τον Καπατσούλια Παναγιώτη που με τη συμμετοχή του στο Σώμα Διαιτησίας, συνέβαλε στην σωστή λειτουργία των αγώνων και την ομαλή και χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις διεξαγωγή τους.

Αφιέρωμα στστην ημερίδα γίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ναού Σαολίν. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
Περισσότερα Νέα