ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΟΛΙΝ ΠΥΡΓΟΥ

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΠΥΡΓΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΑΟΛΙΝ

Απονομή διπλωμάτων της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ.

Στην Αθήνα μετέβησαν την Κυριακή 29 Μαΐου, οι δάσκαλοι του ΚΕΠΟΣΑ Πύργου Φοίνικας, Καπατσούλιας Παναγιώτης και Αλτάνης Θεόδωρος για να παρευρεθούν στην τελετή απονομή των διπλωμάτων Ντουάν, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ Φου, που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν Αθήνας, παρουσία του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Σταμούλη Λάμπρου και όλων των δασκάλων του ΕΠΟΚΕΣ.

Στις 11 το πρωί, ο Πρόεδρος κ. Σταμούλης Λάμπρος κατέφθασε στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν Αθήνας, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον Ιδρυτή και Διευθυντή του ΕΠΟΚΕΣ Σι Γιαν Τζουό - δάσκαλο Σταυρίδη Ιορδάνη και όλους τους δασκάλους του ΕΠΟΚΕΣ. Ο δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης, μετά το σύντομο χαιρετισμό του προς τον Πρόεδρο επισήμανε την ιδιαίτερη τιμή που έχει για τον ίδιο και τους υπόλοιπους δασκάλους η παρουσία του στο ΠΟΚΕΣΑ και του απένειμε μια Αναμνηστική Πλακέτα, με τη οποία ο ίδιος και η διοίκηση του ΕΠΟΚΕΣ τον ευχαριστούν για τη συνδρομή του στην προστασία και την διάδοση των πολεμικών τεχνών του Σαολίν, στην Ελλάδα.Ο κ. Σταμούλης αφού χαιρέτησε και ευχαρίστησε τα μέλη για την θερμή υποδοχή, μίλησε για την μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου,  όπου όλοι μαζί από κοινού προσπαθούν για το καλύτερο και την ανάδειξη της τέχνης του Γουσού - Κουνγκ Φου, και συγχρόνως της χώρας μας. Συνομίλησε με όλους τους συμμετέχοντες, και τους εξήγησε την αναγκαιότητα σύμπνοιας και ομαδικότητας όλων όσων ασχολούνται με τις Κινέζικες πολεμικές τέχνες, έτσι ώστε να καταφέρει η Ελλάδα να γίνει ένας πολύ ικανός αντίπαλος με διακρίσεις σε διεθνείς και άλλες εκδηλώσεις.

Στη συνέχεια ο κύριος Σταμούλης έκανε την απονομή των Επισήμων Διπλωμάτων Ντουάν σε όλους, ευχόμενος καλή συνέχεια, καλή σταδιοδρομία με πολλές επιτυχίες. Στον Δάσκαλο Καπατσούλια Παναγιώτη απονεμήθηκε το 4ο Ντουάν και στον δάσκαλο Αλτάνη Θεόδωρο το 3ο Ντουάν.

Φωτογραφίες του άρθρου: Απονομή διπλωμάτων της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ.
Σαολίν Κουνγκ Φου | Απονομή διπλωμάτων Ντουάν Σαολίν Κουνγκ Φου | Απονομή διπλωμάτων ΝτουάνΠερισσότερα Νέα