ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΟΛΙΝ ΠΥΡΓΟΥ

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΠΥΡΓΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΑΟΛΙΝ

Πρόσκληση στο 6° Διεθνές ΜΥΓΔΟΝΙΑ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών Βηματισμών - Σκιαμαχίας - Κρούσεων, προσκάλεσε τους Σπουδαστές και τις Σπουδάστριες του Συλλόγου του Πύργου, στο 6° Διεθνές και 10 ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών ΜΥΓΔΟΝΙΑ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 [17.00μ.μ.] και την Κυριακή 26 [9.00π.μ.] Νοεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαγυνών, του Δήμου Λαγκαδά, σε συνεργασία με την Ε.Ο.Π.Τ., τον Α.Σ.Γ.Α.Γ.Σ.Κ. Μυγδονία και το Δήμο Λαγκαδά
, ο οποίος στηρίζει αυτή τη Διοργάνωση την τελευταία πενταετία.

Το Δ.Σ. του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ και οι υπεύθυνοι Εκπαιδευτές κύριοι Καπατσούλιας Παναγιώτης & Αλτάνης Θεόδωρος δεχτήκανε με μεγάλη χαρά αυτή την πρόσκληση της Ε.Ο.Π.Τ., στην οποία απάντησαν αμέσως θετικά.

Θα πραγματοποιηθούν:

1.Κινέζικες- γιαπωνέζικες- κορεάτικες φόρμες στις οποίες οι αθλητές θα είναι χωρισμένοι κατά κατηγορίες σε μαλακά και σκληρά στυλ.

2.Τεχνικές αυτοάμυνας (ξεχωριστή κατηγορία όπλων) ίδιου φύλου ή μεμειγμένη και εκπαιδευτών. θα εκτελούν 2 τεχνικές (από επίθεση γροθιά ή κλωτσιά ή λαβή) με 1 εκτέλεση μόνο στο γρήγορο. Ακροβατικές ασκήσεις δεν επιτρέπονται. προσοχή τα όπλα των συμμετεχόντων θα είναι εκπαιδευτικά και όχι πραγματικά.

3.Σκιαμαχία στην οποία εκτελεί ο αθλητής γροθιές και λακτίσματα στον αέρα. [Μέγιστη χρονική διάρκεια 1 λεπτό].

4.Στοχομαχία στην οποία εκτελεί ο αθλητής χτυπήματα με γροθιές και λακτίσματα σε στόχους του προπονητή ή συναθλητή του. [Μέγιστη χρονική διάρκεια 1 λεπτό].

5.Αγώνες Ημιεπαφής. [Νικητής αναδεικνύεται όποιος κερδίσει 3 πόντους ή λήξει ο χρόνος].

6.Αγώνες ελαφράς επαφής [Ο αγώνας θα είναι 2 γύροι του 1 λεπτού για τους ενήλικες και νικητής αναδεικνύεται όποιος κερδίσει τους 2 γύρους].

7.Αγώνες πλήρης επαφής α) full β) low γ) αγκώνες γόνατα [Ο αγώνας θα είναι 3 γύροι του 1 λεπτού για τους ενήλικες και νικητής αναδεικνύεται όποιος κερδίσει τους 2 γύρους.

8.Αγώνες μικτής μάχης (mixed fight) ελαφράς και πλήρης μορφής, μάχης ρίψεων & κλειδωμάτων (grab fight) ελαφράς και πλήρης μορφής και χτυπημάτων των & ριψεων (striκe fight).

Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές πρέπει απαραιτήτως να έχουν δελτίο της ΕΟΠΤ ή οιασδήποτε Ελληνικής Ομοσπονδίας και να έχουν βεβαίωση γιατρού ότι είναι υγιείς. Οι προπονητές να συμπληρώσουν τις υπεύθυνες δηλώσεις καθώς και οι αθλητές που αγωνίζονται σε πλήρη επαφής αγωνίσματα.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 21 Οκτωβρίου 2017.

Φωτογραφίες του άρθρου: Πρόσκληση στο 6° Διεθνές ΜΥΓΔΟΝΙΑ
Σαολίν Κουνγκ Φου | Πρόσκληση στο 6° Διεθνές ΜΥΓΔΟΝΙΑΠερισσότερα Νέα