ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΟΛΙΝ ΠΥΡΓΟΥ

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΠΥΡΓΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΑΟΛΙΝ

Επιτυχής Παρουσία Στο 6ο Διεθνές Πολίχνης

Έδωσε το παρόν το Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν Πύργου - Φοίνικας, στο 6ο Διεθνές & 12ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών, που διοργανώθηκε που διοργανώθηκε υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών [ΕΟΠΤ] και της Κεντρικής Περιφέρειας Μακεδονίας, στις 4 και 5 Μαρτίου, 2017, στο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαγυνών, του Δήμου Λαγκαδά.

Το ΚΕΠΟΣΑΠ Φοίνικας, με επικεφαλής το δασκάλο Καπατσούλια Παναγιώτη συμμετείχε στο Φεστιβάλ, πλαισιώνοντας την ομάδα επίδειξης του ΕΠΟΚΕΣ, των 40 σπουδαστών και σπουδαστριών του ΕΠΟΚΕΣ και των άλλων συνεργαζόμενων σωματείων. Πολύ μεγάλη ήταν και η συμμετοχή των αθλητών από όλη την Ελλάδα και από όλους του χώρους των πολεμικών τεχνών, δίνοντας μία αίγλη στην διοργάνωση θεσμό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών.Η επιλεγμένη ομάδα του Πύργου, με τις Σπουδάστριες Λιαροπούλου Δώρα, Κωστοπούλου Μαριάννα και Καλογεροπούλου Δήμητρα παρουσίασε τεχνικές με όπλα και με γυμνά χέρια από την πλούσια ύλη του Σαολίν.

Τα Φεστιβάλ αυτού του είδους, δίνουν μια μεγάλη ευκαιρία, στο φίλαθλο κοινό να γνωρίσει από κοντά διάφορα είδη Μαχητικών Αθλημάτων και Πολεμικών Τεχνών, ενώ οι αθλητές όλων των ηλικιών έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες και να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους. Είναι μια διοργάνωση που δίνει πάρα πολλά θετικά πράγματα σε όλους και για το λόγο αυτό το ΕΠΟΚΕΣ, το ΠΟΚΕΣΑκαι οι συνεργάτες τους θα στηρίζουν θερμά την προσπάθεια αυτή. Δήλωσε ο Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης.

Αναφορά στο 12ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Λαγυνών, γίνεται και στην επίσημη ιστοσελίδα του Ναού Σαολίν. Σύνδεσμος.

Φωτογραφίες του άρθρου: Επιτυχής Παρουσία Στο 6ο Διεθνές Πολίχνης
Σαολίν Κουνγκ Φου | Επιτυχής Παρουσία Στο 6ο Διεθνές Πολίχνης



Περισσότερα Νέα