ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΟΛΙΝ ΠΥΡΓΟΥ

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΠΥΡΓΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΑΟΛΙΝ

O Φοίνικας στο 5ο Φεστιβάλ Νεμέας ΛΕΩΝ

Με την συμμετοχή στο 5ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Νεμέας «ΛΕΩΝ», ξεκίνησε η φετινή σεζόν, για το Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν Πύργου «Φοίνικας». Η ομάδα επίδειξης του ΚΕΠΟΣΑΠ, με την εκπληκτική της παρουσία, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, 2016, στη Νεμέα, έδειξε ότι και φέτος θα συνεχίσει με την ίδια δυναμική, την επιτυχημένη πορεία των προηγούμενων ετών.

Στο κορυφαίο αυτό πολιτιστικό γεγονός της Πελοποννήσου, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νεμέας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών, κλήθηκε να συμμετέχει η ομάδα του ΚΕΠΟΣΑΠ, μαζί με τις ακαδημίες του ΕΠΟΚΕΣ και την παρουσία περισσότερο από 300 αθλητών και αθλητριών από 40 και πλέον συλλόγους.Στην έναρξη του Φεστιβάλ η ομάδα επίδειξης Σαολίν του Πύργου, παρουσίασε ομαδικά μία σειρά από τις Έξι Αρμονικές Ασκήσεις του Σαολίν [κιν.: Shàolín liùhé gōng 少林六合功], ενώ ακολούθησαν δεξιότητες του Σαολίν από το Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν Αμαλιάδας και την Ο.Α.Σ.Κ.Φ. Αριστόμαχος.

Στη συνέχεια του Φεστιβάλ, όλοι οι συμμετέχοντες, μικροί και μεγάλοι, παρουσίασαν στυλ και δεξιότητες στο ενθουσιώδες κοινό, που θαύμασε για τρεις ολόκληρες ώρες τις μοναδικές, μαχητικές τους ικανότητες.

Το ΚΕΠΟΣΑΠ «Φοίνικας», ως γνωστό, εδώ και αρκετά χρόνια, δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία, να διαδίδει με πάθος και δυναμισμό, το Αληθινό Πνεύμα του Πολιτισμού Σαολίν, όπου και όποτε του δίνεται η ευκαιρία.

Φωτογραφίες του άρθρου: O Φοίνικας στο 5ο Φεστιβάλ Νεμέας ΛΕΩΝ
Σαολίν Κουνγκ Φου | 5ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Νεμέας «ΛΕΩΝ» Σαολίν Κουνγκ Φου | 5ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Νεμέας «ΛΕΩΝ» Περισσότερα Νέα