ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΟΛΙΝ ΠΥΡΓΟΥ

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΠΥΡΓΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΑΟΛΙΝ

Πρόσκληση στο 4ο Φεστιβάλ Σαολίν

Η Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν [ΕΟΣ] και το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν, προσκάλεσε το ΚΕΠΟΣΑΠ «Φοίνικας», στο 4ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν & στο 1ο Φεστιβάλ Φίλων Ε.ΠΟ.ΚΕ.Σ. που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 [10.00π.μ.] Μαρτίου 2017 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου, να παρουσιάσει τον Πολιτισμό και την Κουλτούρα του Σαολίν.

Την διοργάνωση του φετινού φεστιβάλ έχει επιφορτιστεί ο Σιφού Παπαβασιλείου Δημήτρης του Αθλητικού Σύλλογου Σαολίν Νοτίου Ελλάδος, μέλος της ΕΟΣ και συνεργάτης του ΕΠΟΚΕΣ.

Το Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν, στο Ναύπλιο έγινε θεσμός Πνεύματος και Ευγενούς Άμιλλας. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία, το κοινό να γνωρίσει από κοντά το Πολιτισμό του Σαολίν, ενώ οι Σπουδαστές & οι Σπουδάστριες όλων των ηλικιών έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες και να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους. Είναι μια διοργάνωση που πορσφέρει πολλά θετικά σε όλους και για το λόγο αυτό το ΚΕΠΟΣΑΠ «Φοίνικας» θα στηρίζουν θερμά την προσπάθεια αυτή και θα συνεισφέρουν ενεργά στην προώθηση των τεχνών του Σαολίν.Δήλωσε ο Δάσκαλος Καπατσούλιας Παναγιώτης.

Φωτογραφίες του άρθρου: Πρόσκληση στο 4ο Φεστιβάλ Σαολίν
Σαολίν Κουνγκ Φου | Πρόσκληση στο 4ο Φεστιβάλ Πολιτισμού ΣαολίνΠερισσότερα Νέα