Σας Υπενθυμίζουμε πως ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση αποποίησης ευθύνης, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε κανόνες περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Διαβάζετε το άρθρο με τίτλο: «Επιτυχής η Αξιολόγηση των Σπουδαστών μας»




Ημερ. Τελευταίας Επεξεργασίας ή Προσθήκης: 08/12/2014
Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Σ. Σαολίν Πύργου «ΦΟΙΝΙΚΑΣ»



Στη λέσχη του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ, στον Πύργο υποδεχθήκαμε την 10μελή Επιτροπή Αξιολόγησης το απόγευμα του Σαββάτου 6 Δεκεμβρίου του 2014, στα πλαίσια της 7ης Συνόδου Αξιολόγησης, στην οποία εξετάστηκαν οι τεχνικές δεξιότητες των σπουδαστών της Νοτίου Ελλάδας.

Η προσπάθεια, η συνεχής εξάσκηση όλων των σπουδαστών μας καθώς και η συμμετοχή μας σε εγχώρια και διεθνή φεστιβάλ, απέδωσε καρπούς αφού το επίπεδο όλων διαγράφει μόνο ανοδική πορεία όπως άλλωστε σημείωσαν και τα μέλη της πρωτοβάθμιας εξεταστικής επιτροπής, εντυπωσιασμένα από την μεγάλη πρόοδο τόσο των μικρών όσο και των μεγαλύτερων μελών μας.

Ο Διευθυντής του ΕΠΟΣ Σι Γιαν Τζουό [κιν.: shì yán zhuō 释延卓] Σταυρίδης Ιορδάνης, συνεχάρη τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες του Πύργου καθώς και τους Δασκάλους του Σωματείου, Σιφού Καπατσούλια Παναγιώτη και Αλτάνη Θεόδωρο οι οποίοι συνεχίζουν με επιτυχία τη διάδοση του Πολιτισμού και των Πολεμικών Τεχνών του Σαολίν στη Νότιο Ελλάδα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Σύνοδος Αξιολόγησης πραγματοποιείται πάντα σύμφωνα με τους κανονισμούς και την ύλη του Ναού Σαολίν υπό την επίβλεψη του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν.

Οι Επιτυχόντες Σπουδαστές & Σπουδάστριες του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ:

1ο Ντουάν Ουέϊ Αρχικού Επιπέδου

Κολοτούρος Γεώργιος 
Μπερτσάτου Αλεξάνδρα 
Κονδύλης Βασίλειος 
Χαροκόπος Νικόλαος 

2ο Ντουάν Ουέϊ Αρχικού Επιπέδου

Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα 
Μαλεβίτης Δημήτριος 
Λάγιος Αλέξιος 
Ξυνής Βασίλειος 
Καρατζάς Γεώργιος 
Κωσταντάρας Χρήστος 
Διονυσόπουλος Πέτρος 


1ο Ντουάν Ουέϊ Βασικού Επιπέδου

Αθανασοπούλου Μαρίσια 
Αλτάνη Φιλίτσα 
Θεοδωροπούλου Αναστασία 
Κωστοπούλου Μαριάννα


Η Σύνοδος Αξιολόγησης, είναι μέρος της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Σαολίν και για το λόγο αυτό έχει σημαίνουσα βαρύτητα, αφού προσδίδει εγκυρότητα στη συστηματική μελέτη της Πολιτιστικής Κουλτούρας του Σαολίν και ανυψώνει το επίπεδο στις τεχνικές και τη θεωρία των πολεμικών τεχνών του Σαολίν. Η διαδικασία και τα κριτήρια των Αξιολογήσεων είναι βάσει του Ελληνικού Συστήματος Αξιολόγησης & Πιστοποίησης Σαολίν Κουνγκ Φου Ντουάν Ουέϊ [κιν.: Xīlà Shǎolín Gōngfū Duànwèizhì 希腊少林功夫段位制], που έχει συσταθεί ειδικά από τον Ελληνικό Πολιτιστικό Οργανισμό Σαολίν [ΕΠΟΣ].







Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.shaolin-pyrgos.gr/, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolin-pyrgos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας. Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση αποποίησης ευθύνης, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε κανόνες περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.