Σας Υπενθυμίζουμε πως ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση αποποίησης ευθύνης, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε κανόνες περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Διαβάζετε το άρθρο με τίτλο: «Πρόσκληση στο 6ο Φεστιβάλ «Ολύμπιο»»




Ημερ. Τελευταίας Επεξεργασίας ή Προσθήκης: 27/01/2015
Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Σ. Σαολίν Πύργου «ΦΟΙΝΙΚΑΣ»



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαχόμενος Λέων, προσκάλεσε την Ομάδα του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ στο 6o Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Ξυλοκάστρου που θα διεξαχθεί τη 8 Μαρτίου 2015 στις 09.30 π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Ξυλοκάστρου Κορινθίας, να παρουσιάσει τον Πολιτισμό και την Κουλτούρα του Σαολίν. Το Φεστιβάλ θεσμός στις Πολεμικές Τέχνες, τελεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών και διοργανώνεται από το Δήμο Ξυλοκάστρου, το Πολιτιστικό Σύλλογο Μαχόμενος Λέων και το Δάσκαλο Καπέλλο Δημήτρη.

Το ©Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν Πύργου είχε πραγματοποιήσει και πέρυσι μια Επιδεικτική Εμφάνιση στο Ξυλόκαστρο με 18 Σπουδάστριες και Σπουδαστές, ενώ το παρόν είχαν δώσει 42 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, με περισσότερους από 600 συμμετέχοντες, οι οποίοι παρουσίασαν τεχνικές αυτοάμυνας, σκιαμαχίες, φόρμες, όπλα, Σέμι, Λάϊτ και Φουλ Κόντακτ, ΜΜΑ, Μουάι Τάϊ και Κικ Μπόξινγκ.



«Το ©Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν Πύργου ΦΟΙΝΙΚΑΣ, δέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση από το Πολιτιστικό Σύλλογο Μαχόμενος Λέων και από το φίλο και επί σειρά ετών συνεργάτη, Δάσκαλο Καπέλλο Δημήτρη. Φυσικά και θα ανταποκριθούμε θετικά και αυτή τη φορά, αφού μας δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσουμε την αυθεντική παράδοση του Σαολίν και τις τέχνες του στο ευρύτερο Πελοποννησιακό κοινό», δήλωσε ο Σιφού Καπατσούλιας Παναγιώτης – Σι Μιάο Γιν [κιν.: shìmiàoyīn 释妙音 - 5ο Ντουάν Ουέϊ Μέσου Επιπέδου], υπεύθυνος διδασκαλίας του Σαολίν Κουνγκ Φου του Κέντρου.







Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.shaolin-pyrgos.gr/, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolin-pyrgos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας. Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση αποποίησης ευθύνης, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε κανόνες περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.