Σας Υπενθυμίζουμε πως ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση αποποίησης ευθύνης, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε κανόνες περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Διαβάζετε το άρθρο με τίτλο: «H ομάδα μας για το 3° Διεθνές Μυγδονία»




Ημερ. Τελευταίας Επεξεργασίας ή Προσθήκης: 20/11/2014
Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Σ. Σαολίν Πύργου «ΦΟΙΝΙΚΑΣ»



Ανακοινώθηκαν οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες που θα εκπροσωπήσουν το ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ, στο 3° Διεθνές Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών ΜΥΓΔΟΝΙΑ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 (17.00μ.μ.) και την Κυριακή 23 (9.00π.μ.) Νοεμβρίου 2014 στο αθλητικό κέντρο Λαγυνών του Δήμου Λαγκαδά, σε συνεργασία με την Ε.Ο.Π.Τ. τον Α.Σ.Γ.Α.Γ.Σ.Κ. Μυγδονία και το Δήμο Λαγκαδά.



Οι συμμετέχοντες: Κατσάμπουλα Νίκη, Κωνσταντάρας Χρήστος, Κωστοπούλου Μαριάννα, Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα, Καλογεροπούλου Δήμητρα, Αλτάνης Δημήτριος, Αλτάνη Φιλίτσα, Θεοδοροπούλου Αναστασία, Φωτόπουλος Γεώργιος, Κωνσταντόπουλος Γεώργιος, Κρητικού Χαρά, Κατσαρού Σοφία, Χριστοφορίδου Όλγα, Λιαροπούλου Θεοδώρα και Παπαγρηγορίου Ντέμπη. Την αποστολή των Σπουδαστών του Συλλόγου θα συνοδεύουν οι Δάσκαλοι Καπατσούλιας Παναγιώτης και Αλτάνης Θεόδωρος οι οποίοιοι έχουν κληθεί να συμμετέχουν και στο σώμα διαιτησίας της Ε.Ο.Π.Τ.



Το Διεθνές Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών ΜΥΓΔΟΝΙΑ είναι μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις στον Ελλαδικό χώρο σε σχέση με τις Πολεμικές Τέχνες. Φέτος είναι το 3ο που διοργανώνει η Ε.Ο.Π.Τ. της οποίας ο Σύλλογος μας είναι Μέλος από το 2009 και η συμμετοχή μας θα είναι πιο δυνατή από κάθε άλλη χρονιά. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους Σπουδαστές και Σπουδάστριες που έχουν σταθεί επάξια στο παρελθόν και παρά το γεγονός πως έχουν να ανταγωνιστούν κορυφαίους του χώρου ελπίζω πως θα επιστρέψουμε με χαμόγελα και με μετάλλια στον Πύργο. Δήλωσε ο Σιφού Καπατσούλιας, υπεύθυνος διδασκαλίας του Σαολίν Κουνγκ Φου του Συλλόγου.







Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.shaolin-pyrgos.gr/, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolin-pyrgos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας. Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση αποποίησης ευθύνης, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε κανόνες περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.