Σας Υπενθυμίζουμε πως ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση αποποίησης ευθύνης, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε κανόνες περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Διαβάζετε το άρθρο με τίτλο: «3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Σαολίν»




Ημερ. Τελευταίας Επεξεργασίας ή Προσθήκης: 17/10/2014
Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Σ. Σαολίν Πύργου «ΦΟΙΝΙΚΑΣ»



Ολοκληρώθηκε το 3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Σαολίν (2ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Σαολίν), που διοργανώθηκε στο SoccerDome του Λονδίνου από το Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν Αγγλίας, υπό την Αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σαολίν και του Ναού Σαολίν του Σονγκσάν και τη στήριξη της Ένωσης Σαολίν Βορείου Αμερικής. Τη διοργάνωση τίμησε με την παρουσία του ο επικεφαλής του Ναού, Ηγούμενος Σι Γιουνγκ Σιν [κιν.: shìyǒngxìn fāngzhang 释永信方丈], αλλά και πολλοί εξαιρετικοί Δάσκαλοι όπως οι Σι Γιαν Άο, Σι Γιαν Τζουάνγκ, Σι Γιαν Φέϊ, Σι Γιαν Τζι και Σι Γιαν Λέϊ.

Το Σωματείο μας εκπροσώπησαν ο Σιφού Καπατσούλιας Παναγιώτης και ο Σιφού Αλτάνης Θεόδωρος, συνοδεύοντας το Δάσκαλο Σι Γιαν Τζουό, μαζί με την Ελληνική αποστολή, η οποία γνώρισε από κοντά το Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν του Ηνωμένου Βασιλείου του Δασκάλου Σι Γιαν Τζι, σπουδαστές και Δασκάλους από διάφορες χώρες της Ευρώπης καθώς βέβαια και τον Ηγούμενο του Ναού Σαολίν, Σεβάσμιο Σι Γιουνγκ Σιν.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν περισσότεροι από εξακόσιοι σπουδαστές και σπουδάστριες, από περίπου σαράντα ομάδες, που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα Τσι Γκουνγκ, Σαολίν Κουνγκφου, και Διαλογισμού Σαολίν Τσαν, ενώ πραγματοποιήθηκε επίσης επίδειξη και Διδασκαλία των Μοναδικών 72 Στυλ του Σαολίν Κουνγκ Φου, Παραδοσιακή Ιατρική του Σαολίν αλλά και διαλέξεις Πολιτισμού καθώς και έκθεση πολιτιστικών κειμηλίων.

Η ομάδα του ΕΠΟΣ τιμήθηκε με 3 Αργυρά και 1 Χάλκινο Μετάλλιο τα οποία απονεμήθηκαν στην Νικολέτα Κατακαλαίου, στην Κωστοπούλου Μαριάννα, στην Αντάρη Κωνσταντίνα και στην Σταυρίδου Αλεξάνδρα.

Το σύνθημα του 3ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ Σαολίν ήταν «Παγκόσμια ειρήνη και ενότητα», κάτι που το βιώσαμε όλοι όσοι είμασταν εκεί. Είχαμε πραγματικά την ευκαιρία να θαυμάσουμε το αληθινό πνεύμα του Σαολίν και να εμπνευστούμε από όλους τους Μεγάλους Δασκάλους που κοινό χαρακτηριστικό τους είναι η ταπεινότητα και η αγάπη. Η φετινή διοργάνωση είχε τεράστια επιτυχία και πιθανώς να ήταν η μεγαλύτερη και εγκυρότερη προβολή των τεχνών του αληθινού Σαολίν Κουνγκ Φου, που έχει πραγματοποιηθεί έως σήμερα. Η βράβευση της Σπουδάστριας μας Μαριάνας Κωστοπούλου, μας γέμισε αισιοδοξία και μας έδωσε μεγάλη χαρά, όπως και η παρουσία των υπόλοιπων παιδιών της ομάδας μας, Διονυσόπουλος Πέτρος, Αλτάνης Δημήτριος, Αλτάνη Φιλίτσα, Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα και Θεοδωροπούλου Αναστασία τα οποία εκπροσώπησαν επάξια το Σύλλογο μας. Δήλωσε ο Σιφού Καπατσούλιας Παναγιώτης, υπεύθυνος του τμήματος Διδασκαλίας Σαολίν Κουνγκ Φου.







Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.shaolin-pyrgos.gr/, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolin-pyrgos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας. Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση αποποίησης ευθύνης, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε κανόνες περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.