Σας Υπενθυμίζουμε πως ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση αποποίησης ευθύνης, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε κανόνες περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Διαβάζετε το άρθρο με τίτλο: «3ο Φεστιβάλ Νεμέας ΛΕΩΝ»




Ημερ. Τελευταίας Επεξεργασίας ή Προσθήκης: 01/12/2014
Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Σ. Σαολίν Πύργου «ΦΟΙΝΙΚΑΣ»



Η Ομάδα Επίδειξης του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ, μετέβη το πρωί της Κυριακής, 30 Νοεμβρίου 2014, στην πόλη της Νεμέας, για να συμμετάσχει στο 3ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Νεμέας ΛΕΩΝ, που διοργάνωσε ο Δήμος Νεμέας και ο Αθλητικός Σύλλογος Λέων, με την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών. Η Ομάδα Επίδειξης του συλλόγου μας, κλήθηκε να παρουσιάσει Σαολίν Κουνγκ Φου, μετά από πρόσκληση των διοργανωτών και του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν [ΕΠΟΣ], στα πλαίσια της διάδοσης του Πολιτισμού Σαολίν.

Στο Φεστιβάλ έδωσαν το παρόν, περισσότεροι από 400 Σπουδαστές και Σπουδάστριες από 35 συλλόγους, από όλη σχεδόν την Ελλάδα. Η διοργάνωση ξεκίνησε με διαγωνισμό χειροπάλης, ένα ανερχόμενο άθλημα του χώρου των δυναμικών σπορ, ομαδική παρουσίαση Παραδοσιακών Πολεμικών Τεχνών από την Ιαπωνία, και με Επίδειξη από την Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», της παραδοσιακής της Φόρμας Λούοχαν Σίπα Σόου - 18 Τεχνικές Χεριών των Λούοχαν, από το στυλ Λουόχαν Τσουάν του Σαολίν Κουνγκ Φου και έκλεισε με φόρμα Ρόου Τσουάν Μαλακού Σπαθιού, του στυλ Σαολίν Τσαν Τσι Τζιαν, από τον Σιφού Άντριου Μπάννερ του Λευκού Λωτού.

Η παρουσία της Ομάδας μας ήταν θεαματική και οι σπουδαστές και σπουδάστριες καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό, καθώς παρουσίασαν φόρμες με γυμνά χέρια αλλά και φόρμες με στραβό σπαθί του Σαολίν.

Την Ομάδα αποτελούσαν οι Σπουδάστριες Φιλίτσα Αλτάνη, Αλτάνη Φιλίτσα, Θεοδωροπούλου Αναστασία, Κωστοπούλου Μαριάννα, Κατσάμπουλα Νίκη, Αναγνωστοπούλου Μαρία, Αθανασοπούλου Μαρίσια και οι Σπουδαστές Ξυνής Βασίλειος, Κονδύλης Βασίλειος, Διονυσόπουλος Πέτρος, Καρατζάς Γεώργιος, Αθανασόπουλος Διονύσιος, οι οποίοι τιμήθηκαν με μετάλλια για αυτήν τους την προσπάθεια.

Eπικεφαλείς της ομάδας οι Δάσκαλοι Καπατσούλιας Παναγιώτης και Αλτάνης Θεόδωρςο, που «κουβαλούν» το πνεύμα και την κληρονομιά του Σαολίν και την διαδίδουν με αξιοπρέπεια και τιμή, σε κάθε ευκαιρία, χαρακτηριστικά για τα οποία έχουν πλέον διακριθεί εντός και εκτός Ελλάδος, καθιστώντας τους ως τις σημαντικότερες παρουσίες στον χώρο.
 







Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.shaolin-pyrgos.gr/, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolin-pyrgos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας. Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση αποποίησης ευθύνης, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε κανόνες περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.