Σας Υπενθυμίζουμε πως ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση αποποίησης ευθύνης, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε κανόνες περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Διαβάζετε το άρθρο με τίτλο: «Πρόσκληση στο 3° Λέων Νεμέας»




Ημερ. Τελευταίας Επεξεργασίας ή Προσθήκης: 08/10/2014
Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Σ. Σαολίν Πύργου «ΦΟΙΝΙΚΑΣ»



Η Διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου Λέων, προσκάλεσε τους Σπουδαστές και τις Σπουδάστριες του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ στο 3ο Φεστιβάλ πολεμικών Τεχνών Νεμέας ΛΕΩΝ που θα διεξαχθεί τη Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 στις 09.00π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Νεμέας, υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών και διοργανώνεται από το Δήμο Νεμέας και τον Α.Σ. Λέων, να παρουσιάσει τον Πολιτισμό και την Κουλτούρα του Σαολίν.

Η ομάδα του «ΦΟΙΝΙΚΑ» πέρυσι είχε πραγματοποιήσει μια Σπουδαία εμφάνιση στη Νεμέα με 18 Σπουδάστριες και Σπουδαστές, ενώ το παρόν είχαν δώσει 400 Σπουδαστές και Σπουδάστριες από 28 συλλόγους.

Με μεγάλη χαρά αποδεχόμαστε τη πρόσκληση από το φίλο Δάσκαλο Καπέλλο Δημήτρη και το Σύλλογο της Νεμέας. Θα δώσουμε το παρόν και αυτή τη χρονιά στην πολύ όμορφη διοργάνωση, γιορτή για τις Μαχητικές Τέχνες στην οποία μας δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσουμε τον Πολιτισμό Σαολίν στο ευρύ κοινό, μαζί με τους υπόλοιπους Συλλόγους του ΕΠΟΣ. Δήλωσε ο Δάσκαλος του «ΦΟΙΝΙΚΑ» Αλτάνης Θεόδωρος.







Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.shaolin-pyrgos.gr/, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolin-pyrgos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας. Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση αποποίησης ευθύνης, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε κανόνες περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.