Σας Υπενθυμίζουμε πως ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση αποποίησης ευθύνης, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε κανόνες περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Διαβάζετε το άρθρο με τίτλο: «Ευχές από τον Γιαν Τζουό για το 2015»




Ημερ. Τελευταίας Επεξεργασίας ή Προσθήκης: 18/02/2015
Επιμέλεια: Γραφείο Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων Α.Σ. Σαολίν Πύργου «ΦΟΙΝΙΚΑΣ»



Στις 19 Φεβρουαρίου 2015, εορτάζεται το Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ ή Γιορτή της άνοιξης, η ανάλογη Πρωτοχρονιά στην Κίνα, βάση του Σεληνιακού Ημερολογίου. Η φετινή χρονιά, είναι η κινεζική χρονιά του προβάτου. Το κινεζικό έτος του προβάτου χαρακτηρίζεται από ειρήνη, αρμονική συνύπαρξη και σηματοδοτεί μια περίοδο ευημερίας. Οι Κινέζοι γιορτάζουν την επιστροφή της Γης στη ζωή και το ξεκίνημα μιας νέας περιόδου.

Θεωρείται η κατάλληλη χρονική στιγμή επανένωσης των οικογενειών με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και συμμετοχή σε έθιμα και παραδόσεις, που έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν τύχη, υγεία και χαρά τους επόμενους 12 μήνες.

Είναι ιδιαίτερη τιμή και προνόμιο μου, σαν Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν να απευθύνω αυτό το σύντομο εορταστικό χαιρετισμό προς όλους τους Σπουδαστές, τις Σπουδάστριες, τους Δασκάλους, τις Δασκάλες και τους φίλους του Σαολίν στην Ελλάδα.

Το 2014 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για ο Ελληνικός Πολιτιστικός Οργανισμός Σαολίν, με την υλοποιούμενη Πράξη «Γνωριμία με τις Εσωτερικές Τέχνες του Σαολίν», μια σειρά από εκπαιδευτικές ημερίδες, που ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία, τη συμμετοχή των Σπουδαστών και Σπουδαστριών μας στο 5ο Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος «Ολύμπιο», στο 3ο Διεθνές & 9ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών, στο 3° διεθνές & 7° Πανελλήνιο Κύπελλο «Μυγδονία», στο 5ο Ίσθμια Cup Πολεμικών Τεχνών, στο 3ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Νεμέας ΛΕΩΝ και σε κάθε διοργάνωση που προσκληθήκαμε να παρουσιάσουμε τον Πολιτισμό του Σαολίν αλλά και τον Κινέζικο Πολιτισμό.

Πραγματοποιήσαμε το 1ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν στο Ναύπλιο με τη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν και τη συμμετοχή 200 Σπουδαστών και Σπουδαστριών πολεμικών τεχνών από 15 κορυφαίες σχολές στην Ελλάδα, φίλων του ΕΠΟΣ και την εκπληκτική Χοροπαράσταση “One Step” στην Καλλιθέα. Δώσαμε το παρόν στο 2ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Πολιτισμού Σαολίν, στο Λονδίνο όπου οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες μας, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, τους Δασκάλους και τους μαθητές του Σαολίν από την Κίνα και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες αλλά και να μιλήσουν με το Σεβάσμιο Ηγούμενο του Σαολίν Δάσκαλο Σι Γιουνγκ Σιν.

Ο Πολιτισμός του Σαολίν είναι Παγκόσμιος και χαίρομαι που και ο Ελληνικός Πολιτιστικός Οργανισμός Σαολίν, είναι κομμάτι αυτού του Πολιτισμού και συμβάλλει στη ορθή του διάδοση.

Εύχομαι το 2015 να ταξιδέψετε… στους κόσμους που έχετε ονειρευτεί, στους κόσμους που είναι προσδοκία ζωής.

Τις καλύτερες ευχές μου για το Νέο Έτος!!!

Σταυρίδης Ιορδάνης [Σι Γιαν Τζουό]
Υπεύθυνος ΕΠΟΣ







Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου https://www.shaolin-pyrgos.gr/, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolin-pyrgos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας. Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε δήλωση αποποίησης ευθύνης, σε επιφύλαξη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και σε κανόνες περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.